taistelu paikallista instanssia vastaan jatkuu


Liittymämaksun kohtuullistamisen puolesta jatkuu....
Vesihuoltolaki on tutkittu ja kyseisen laitoksen vuosikertomukset ja muut tarpeelliset julkilausumat. Vesihuoltolaissa on pykäliä maksujen kohtuullistamiseen ja aiheesta löytyy yllättävän paljon.... Kirjoitimme kyseiseen laitoksen pitkän viestin aiheesta ja lainasimme lakitekstiä ja laitoksen omaa vuosikertomusta. Lähetimme sen asiakkuuspäällikölle ja pyysimme pikaista kannanottoa.

Ei kuulunut mitään.

Eilen lävähti postilaatikkoon sitten lasku.... 4000€ ja maksuaikaa viikko....

Normaalisti olisin alkanut panikoida, mutta nykyisin osaan olla jo rauhallinen näitten asioiden kanssa ja tiedän ettei riehumisella saa kuin korkeintaan itselleen karmean olon.
Soitto kuluttajasuoja-asiamiehelle. Hänenkin mielestä asia oli aika hurjan arveluttava ja maksun korotus 100% todellakin kohtuuton. Hänelle tuli myös mieleen että kuluttaja riita lautakunnassa on muutama vastaavanlainen tapaus käsittelyssä, missä laskutusperusteita on muutettu, niin että maksut karkaavat käsistä. Hän lupasi toimittaa asiamme lautakunnan käsittelyyn.

Ja eikä tässä vielä kaikki

Tänään tuli viesti rasopimuksen vahvistamiseksi pidetystä toimituksesta.....
Olivat mitanneet kuusiaidassa olevasta kolosta matkan tontin rajalle.... se oli 9m, kun rasitesopimuksessa on mainittu vain 4m, mistä olemme sopineet.
Voi elämä, miksi asiat menevät kokoajan pieleen. Tuntuu taas että kaikki kaatuu niskaan ja mikään ei onnistu niinkuin on suunniteltu.
Noh, otin urakoitsijaan yhteyttä ja kysyin aiheesta. Heidän pomollaan ei tietenkään ollut mitään tietoa, koska ei ollut käynyt työmaalla koko urakan aikana. Hän lupasi selvitellä työntekijöiltä, että missä putki kulkee oikeasti. Jutellaan aiheesta sitten lisää kun hänellä on tietoa aiheesta...
Meillä ei pitäisi olla hätää asian suhteen, koska olemme toimittaneet kaikki piirustukset yms yms urakoitsijalle ennen homman aloittamista. Jos he joutuvat siirtämään putkea, niin se pitää mennä takuuseen, jos viemäri putki ei mene siellä missä pitäisi.

Jotenkin minulla on vain sellainen kutina että uudella naapurillamme on näppinsä tässä pelissä. Hän oli kaivuu-urakan aikana käynyt aukomassa päätä lapiomiehelle ja kaivurikuskillekin. Ei ala hyvin tämä meidän yhteiselo uuden naapurin kanssa. Kerron sitten toisena päivänä tämän episodin taustoista ja siitä miksi meidän piti yhtäkkiä remontoida viemärijärjestelmämme, kun tyhjän naapuritontin osti "mukava" perhe ja alkoi rakentaa taloa...

Aurinkoisia ajatuksia Kuvahaun tulos haulle piirros aurinko

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Keittokeskiviikko

Säästöt ja ruokakaappien tyhjennys viikko

laiska ja heikko minä..